Om Consist

Om os

Consist har et ordsprog. ”Keep IT simple”. Og det efterlever vi. Vi snakker et sprog som alle kan forstå, og løsninger behøver ikke beskrives som en rumraket, hvis det blot er en trehjulet cykel.

Consist leverer og rådgiver omkring alle produkter indenfor IT-Branchen. Og det kan vi blandt andet på baggrund af vores gode samarbejde med producenter og distributører, der altid står klar til at hjælpe i alle henseender.

Kig igennem vores forretningsområder for at få mere info.

Mission

Hos Consist kan du forvente Single-point-of-Contact på alle dine IT mæssige forretninger. Det betyder at når der indledes et samarbejde med Consist får du også en projektleder, sælger, rådgiver, bogholder, og sågar en RMA-gut i den samme person. Det er vores ansattes ansvar at hele samarbejdet forløber gnidningsfrit.

Vi skal ikke prøve at tilpasse dig som kunde ned i en kasse som gør det muligt for dig at handle med os.
Vi arbejder med at det er dig der sætter de rammer vi arbejder indenfor, så du sparer mest muligt tid på indkøb, og kan koncentrere dig om kerneforretningen.


Keep IT simple

"Vi snakker et sprog som alle kan forstå,
og løsninger behøver ikke beskrives som en rumraket,
hvis det blot er en trehjulet cykel."

Passion

Consist blev stiftet i 2019, og er dermed en ny spiller på markedet. Men dette er en hel klar fordel da vi samtidig også har helt friske øjne på markedet, og ikke er vant til at gøre tingene på en bestemt måde og derfor pr automatik blot vælger den "sædvanlige løsning". Vi bestræber os for at finde den "bedste og mest tidssvarende løsning".
Consist er en mangeårig passion - startet af Thomas Lybek, der har adskillige års erfaring indenfor IT branchen.