Bruttolønsordninger


Forkæl virksomhedens ansatte med store besparelser på telefon- og IT produkter

Consist ApS samarbejder med virksomheden Bensist, som er en innovativ og generisk platform til styring og udbud af personalegoder..

Samarbejdet har til formål at styrke Consist's position i markedet som en af Danmarks stærkeste udbydere af IT udstyr – og med alliancen nu også med personalegoder/bruttolønsprodukter.

Bensist er en iværksætter virksomhed som har specialiseret sig i at gøre personalegoder nemt, overskueligt og ligetil..
De kommer out-of-the box med et udvalg af varegrupper som Mobiltelefoner, PC´er, tablets, Aviser, Internet, og meget mere.

Consist tilbyder at præsentere og opsætte softwaren så den er helt skræddersyet til de personalegoder i gerne vil tilbyde jeres medarbejdere..

Kontakt os allerede i dag for et møde.

Hvad er en Bruttolønsordning?

Consist råder over markedets allerbedste bruttolønsløsning. Hvorfor? Få svaret nedenfor.

1Hvorfor er Consist's løsning den bedste?
1. Omkostningsneutral for virksomheden idet en medarbejder trækkes i bruttoløn, inden virksomheden afregner sine ydelser.
2. Ingen risiko for virksomheden idet vores løsning indeholder en ”medarbejder ophørsforsikring”, der træder i kraft, hvis en medarbejder stopper (uanset årsag).
3. All Risk Forsikring er altid inkluderet (obligatorisk) og sikrer såvel virksomheden som medarbejderen.
4. Minimal administration for virksomheden. Vi skal blot have tilsendt en fil med stamdata på medarbejderne – så klarer vi resten.
2Kan en Bruttolønsordning betale sig?
Svaret er entydigt: JA!
Der er rigtig mange fordele for en virksomheds medarbejdere i at lade dem benytte Consist'sløsning. De produkter der stilles til rådighed i den online portal kan trækkes i medarbejderens løn før skat. Det vil sige, at medarbejderen får en ”rabat” svarende til den trækprocent, som en given medarbejder har. Det svarer typisk til, at en medarbejder får produkterne/ydelserne stillet til rådighed til under ½ pris og med løbende træk pr. måned i en periode på minimum 12 måneder.
3Hvad er den største fordel?
Den største fordel for medarbejderen ligger bl.a. i det tilbehør, der kan tilvælges sammen med de forskellige hovedprodukter indenfor IT området (mobiltelefoner, computere, tablets….).
Produkterne har en minimal scrap-værdi efter de 12 måneder med løntræk, og ønsker medarbejderen at frikøbe produkterne, vil de blive tilbudt til en rigtig god frikøbspris.
4Hvordan står virksomheden efter 12 måneders forløb overfor medarbejderen?
Virksomheden har ingen hæftelse eller administrativt arbejde overfor sine medarbejderes valg af produkter efter endt bruttolønsperiode.
Frikøb etc. tager Consist sig af og aftaler dette direkte med den enkelte medarbejder.

Regneeksempel på en Bruttolønsordning:


Produkter:

Apple IPhone X, 64GB + B&O Beoplay A6

4.389 DKK

Besparelse på den samlede pakke ved Bund skat på 40,1%

6.938 DKK

Besparelse på den samlede pakke ved Top skat på 56,2%
parallax background
 

Hos Consist kan du forvente
Single-point-of-Contact
på alle dine IT mæssige forretninger

Klar til at komme i gang?


Vores mission er at udvikle langsigtede relationer med vores klienter for at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklen de befinder sig i. Fra aktuelle tilstandsvurderinger til implementering og løbende support, kan vores team af teknologieksperter hjælpe dig med at designe og leverer it-løsninger, der er omkostningseffektive og værdidrevne.

I samarbejde med strategiske leverandører som Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Lenovo, Adobe og flere andre, kan vi give dig den løsning der passer til lige netop dit firma og jeres behov.

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede idag for et møde.

Vi står klar til at hjælpe