Microsoft


Microsoft er en stor del af alle virksomheder. Derfor har Consist specialiseret sig i Microsoft licenser for både Cloud, og OEM så uanset dine behov vil vi kunne rådgive dig om den bedste løsning set udfra både pris, men også teknologi.


Microsoft 365 & Office 365


Licenser kan være en jungle at finde ud af. Både hvilke licenser der indeholder hvilke programmer/funktioner, men også hvilken der er rigtig for dig.
Vi har lavet en nem oversigt, som kan hjælpe dig med at tage den rigtige licens.
(Klik her)

Derudover tilbyder vi alle kunder (små som store) at gennemgå deres licenser og komme med et bud hvad vi syntes er den rigtige løsning. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende, og resultatet kan enten blive en bekræftelse i at din nuværende løsning er korrekt, eller en optimering på enten pris eller teknologi.

Microsoft Surface


Alt hvad der hedder Microsoft licenser og teknologier bliver produceret på Microsoft Surface enheder. Dvs. at hver gang der bliver lavet en ny Windows Patch, sikkerheds opdatering til windows eller noget helt tredje, vil denne først blive skubbet ud til Surface enheder. På den måde er du altid sikker på at køre den nyeste software og få lukket de sikkerhedsmæssige huller der kunne være.

Surface producerer enheder til ethvert formål. Om lagermedarbejderen skal registrere tid og pakker eller designeren har brug for en maskine med et kraftigt grafikkort, så er der en Surface enhed til alle.

Er man i tvivl om Surface er det rigtige produkt for jer, så er det muligt at få demonstration, og sågar købe en demo-unit til billige penge.
Kontakt os for mere info her.

parallax background
 

Hos Consist kan du forvente
Single-point-of-Contact
på alle dine IT mæssige forretninger

Klar til at komme i gang?


Vores mission er at udvikle langsigtede relationer med vores klienter for at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklen de befinder sig i. Fra aktuelle tilstandsvurderinger til implementering og løbende support, kan vores team af teknologieksperter hjælpe dig med at designe og leverer it-løsninger, der er omkostningseffektive og værdidrevne.

I samarbejde med strategiske leverandører som Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Lenovo, Adobe og flere andre, kan vi give dig den løsning der passer til lige netop dit firma og jeres behov.

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede idag for et møde.

Vi står klar til at hjælpe